در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم در مورد پیشنهاد آشپزی آخر هفته ۱۷ آبان ماه با دستور پخت های مازندرانی+جزئیات کامل و عکس صحبت کنیم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد و با دادن نظرات ما در بهبود کیفیت سایت یاری نمایید.
غذاها و دسرهای مازندرانی طعمی بی نظیر دارند و در بیشتر مناطق ایران این نوع غذاها و دسرها پخته می شوند. در این بخش از آشپزی آخر هفته مجله آرگا سری به آشپزخانه مازندرانی زده ایم و دستور پخت غذا و دسری خوشمزه را برای شما عزیزان گردآوری کرده ایم که امیدواریم از تهیه این خوراکی های بی نظیر نهایت لذت را ببرید.
سوپ مرمر و خورشت دانه انار و پشت زیک منوی مازندرانی بی نظیری هستند و اگر شما تمایل دارید با تهیه ست غذایی بی نظیر در آخر هفته اعضای خانواده تان را سوپرایز کنید بهتر است از تهیه این منوی غذایی غافل نشوید.
سوپ مرمر از انواع پیش غذاهای اصیل مازندارانی است و شما می توانید برای پذیرایی از مهمان ها در مهمانی ها و مجالس مختلف این پیش غذای خوشمزه را در منزل بپزید.
مواد لازم
طرز تهیه سوپ مرمر
برای تهیه سوپ مرمر ابتدا درون قابلمه ای مناسب پیاز داغ کنید و زردچوبه و ادویه ها را به پیاز داغ اضافه نمایید و بعد از اینکه مخلوط پیاز داغ را تفت دادید جو پرک شده را به آن اضافه کنید و مخلوط مواد سوپ را تفت دهید سپس دو لیتر آب به مواد سوپ بیفزایید و اجازه دهید تا سوپ به دمای جوش برسد و حرارت گاز را روی شعله ملایم قرار دهید و اجازه دهید تا جو پرک شده پخته شود. در مرحله بعدی طرز سوپ مرمر درون ظرفی مناسب گوشت چرخ کرده و نصف سبزیجات خرد شده و زردچوبه و نمک و گوشت چرخ کرده را با یکدیگر ترکیب کنید و به صورت کوفته ریزه در آورید و بعد از اینکه سوپ نیم پز شد کوفته های گوشتی را به آن اضافه کنید و باقی مانده سبزی های خرد شده را هم به مواد سوپ بیفزایید و اجازه دهید تا سوپ جا بیفتد. در مرحله آخر درون ظرفی مناسب مقداری روغن بریزید و نعنا و زردچوبه را به روغن اضافه کنید و تفت دهید سپس نعنا داغ را به سوپ مرمر اضافه کنید. در صورت تمایل می توانید برای تزیین سوپ مرمر از روش های تزیین سوپ استفاده کنید.
خورشت انار و خورشت ناردون از انواع غذاهای شمالی بی نظیر و پرطرفدار هستند و شما می توانید این خورش های محلی را در منزل به راحتی بپزید و از طعم بی نظیر آن ها نهایت لذت را ببرید.
مواد لازم
طرز تهیه خورشت انار دانه
برای پخت خورشت انار، مرغ را درون قابلمه ای مناسب به همراه زردچوبه و نمک سرخ کنید و مقداری آب به مرغ اضافه کنید و اجازه دهید گوشت مرغ به خوبی پخته شود و در زمان پخت مرغ رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید تا خورشت خوشرنگ شود. درون ظرفی مناسب پیاز خلالی شده را مقداری روغن تفت دهید سپس دانه های انار را به پیاز بیفزایید و آن ها را هم تفت دهید و بعد از اینکه مرغ پخته شد مخلوط پیاز و انار را به خورشت اضافه کنید و شعله گاز را روی حرارت ملایم قرار دهید و اجازه دهید تا به مدت ۳۰ دقیقه خورشت انار جا بیفتد. در مرحله آخر طرز تهیه خورشت انار فلفل و گلپر را به خورشت اضافه کنید و بعد از چند دقیقه حرارت گاز را خاموش کنید. در صورت تمایل می توانید مقداری شکر به خورش انار اضافه کنید تا طعم آن شیرین و ملس شود.
پشت زیک از انواع شیرینی های محلی مازندرانی است که به عنوان دسر سرو می شود و این دسر خوشمزه سرشار از انرژی است.
مواد لازم
طرز تهیه پشت زیک برای
تهیه پشت زیک یک پیمانه کنجد سفید و نصف پیمانه کنجد سیاه را با یکدیگر
مخلوط کنید سپس کنجد را درون تابه بریزید و تابه را روی حرارت گاز قرار
دهید و تابه را به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه مدام تکان دهید تا کنجد طلایی رنگ
شود در صورت تمایل می توانید به کنجدها مقداری پسته خرد شده نیز بیفزایید.
در مرحله بعدی طرز تهیه پشت زیک چاقو و وردنه و تخته آشپزی را کره بمالید و
حرارت گاز را خاموش کنید و عسل را به کنجد بیفزایید و مخلوط نمایید سپس
مخلوط کنجد را روی تخته بریزید و آن را به ارتفاع ۲ تا ۵ میلی متر صاف کنید
و مخلوط کنجد را به شکل و سایز دلخواه خود با کمک چاقو برش بزنید همچنین
می توانید مخلوط کنجد را روی کاغذ روغنی بریزید و با کاغذ آن را رول کنید
سپس شیرینی را برش بزنید.
در این مطلب با طرز تهیه سوپ مرمر و خورشت انار و دسر پشت زیک آشنا شدید
که امیدواریم از طعم بی نظیر این غذاها و دسر خوشمزه نهایت لذت را ببرید و
آخر هفته خوبی را در کنار اعضای خانواده خود سپری کنید. در صورت تمایل می
توانید برای مشاهده انواع دستورات آشپزی آخر هفته کلیک کنید.
The post پیشنهاد آشپزی آخر هفته ۱۷ آبان ماه با دستور پخت های مازندرانی appeared first on آرگا.