کوفته ریزه,کوفته ریزه کرمانشاه,کوفته ریزه با سیب زمینی,کوفته ریزه با لپه,کوفته ریزه اصفهانی,کوفته ریزه یزدی,کوفته ریزه با بادمجان,کوفته ریزه مجارستانی,کوفته ریزه با برنج,کوفته ریزه شیرازی,کوفته ریزه کرمانشاهی با رب انار,کوفته ریزه کرمانشاهی,تهیه کوفته ریزه کرمانشاهی,کوفته قلقلی با سیب زمینی,کوفته قلقلی با سیب زمینی,خوراک کوفته قلقلی با سیب زمینی,طرز تهیه کوفته قلقلی با سیب زمینی,دستور پخت کوفته ریزه با سیب زمینی
در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم در مورد آموزش پخت و طرز تهیه کوفته ریزه غذای محلی ایرانی+جزئیات کامل و عکس صحبت کنیم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد و با دادن نظرات ما در بهبود کیفیت سایت یاری نمایید.
———————————————————————
***گوشت چرخ کرده کمچربی نیم کیلوگرم***
***سیب زمینی متوسط سه عدد***
***پیاز متوسط سه عدد***
***رب گوجهفرنگی دو تا سه قاشق سوپخوری***
***روغن ۱۵۰ گرم***
***آرد نخودچی ۵۰ گرم***
***تخممرغ یک عدد***
***نعناع خشک دو تا سه قاشق غذاخوری***
***سیر خرد شده دو قاشق غذاخوری***
***زرد چوبه یک قاشق چایخوری سر پر***
***نمک و فلفل به مقدار مورد نیاز***
———————————————————————
شما باید در ابتدا باید پیازهای خود را در گوشت چرخ کرده رنده کنید و یا آنها را با گوشتی که در اختیار دارید چرخ کنید. حالا به گوشت چرخ کرده آرد نخودچی, تخممرغ, ادویه و نمک را اضافه کنید و این مواد را خوب با هم مخلوط کنید. در مرحله بعدی پیاز و سیر را هم در روغن تفت دهید و پس از انجام این کار سیب زمینی را که به اندازه یک بند انگست خرد کردهاید در آن بریزید. حالا به مواد سه لیوان آب اضافه کنید. زمانی که آب درون قابلمه جوش آمد دمای زیر قابلمه را کم کنید و مایه گوشت را به صورت گلوله و به اندازه کله گنجشک درآورید و در آن بریزید. بعد از ۴۵ دقیقه کوفته زیره آماده شده است. حالا نعناع خشک, آبلیمو و رب را اضافه کنید و بگذارید چند جوش دیگر بزند تا غذای خوشمزه محلی شما جا افتاده شود .
نوشته آموزش پخت و طرز تهیه کوفته ریزه غذای محلی ایرانی اولین بار در پالاما پدیدار شد.