طرز تهیه آبگوشت بزباش,طرز تهیه آبگوشت بزباش کرمانی,طرز تهیه آبگوشت بزباش برای ۲ نفر,طرز تهیه آبگوشت بزباش اصفهان,طرز تهیه آبگوشت بزباش خوشمزه,طرز تهیه آبگوشت بزباش برای دو نفر,طرز تهیه ی آبگوشت بزباش
در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم در مورد دستور پخت و طرز تهیه آبگوشت بزباش خوشمزه شهر همدان+جزئیات کامل و عکس صحبت کنیم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد و با دادن نظرات ما در بهبود کیفیت سایت یاری نمایید.در ادامه با دستور پخت آبگوشت بزباش یکی از غذاهای محلی استان همدان و از غذاهای ایرانی خوشمزه در خدمت شما خواهیم بود .
(@@@ گوشت سردست با استخوان ۷۵۰ گرم @@@)
(@@@ سبزی (تره، جعفری، شنبلیله) ۵۰۰ گرم @@@)
(@@@ لوبیا قرمز یا چشم بلبلی ۱۵۰ گرم @@@)
(@@@ سیب زمینی متوسط ۴ عدد @@@)
(@@@ پیاز متوسط ۱ عدد @@@)
(@@@ لیمو عمانی ۲ تا ۳ عدد @@@)
(@@@ روغن ۳ قاشق سوپخوری @@@)
(@@@ نمک و فلفل به مقدار لازم @@@)
(@@@ زردچوبه ۱ قاشق مرباخوری @@@)
با نام و یاد خدا شروع میکنیم در ابتدای آشپزی شما پس از اینکه گوشت را تکهتکه کردید بخوبی شستشو میدهید . حالا باید گوشتهای خرد شده را همراه با پیاز خرد شده، لوبیا و اضافه نمودن ۵ الی ۶ لیوان آب سرد، در یک قابلمه مناسب غذا را روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید . تا هنگامی که گوشت پخته شود سبزی آشی را خرد نموده و در روغن سرخ میکنید توجه داشته باشید برای سرخ کردن باید سبزی ها کاملا خشک شده باشند . پس از اینکه گوشتها پخته شد ، سبزی ها را همراه با لیمو عمانی به غذا اضافه میکنید نکته (برای جلوگیری از تلخ شدن آبگوشت باید هسته های لیمو عمانی را جدا کنید) و سپس حرارت را کم کرده و پس از چند جوش، سیب زمینیها را شسته و پس از اینکه پوست آنها را جدا کردید همراه کمی نمک و فلفل و زردچوبه به آبگوشت بزباش اضافه میکنید و اجازه میدهید آبگوشت جا افتاده شود .
طرز تهیه آبگوشت بزباش
نوشته دستور پخت و طرز تهیه آبگوشت بزباش خوشمزه شهر همدان اولین بار در پالاما پدیدار شد.